Om hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose kræver ingen forudgående viden, og alle kan hypnotiseres. Hypnose foregår i den mentale tilstand, som du kan sammenligne lidt med den situation, hvor du er lige ved at falde i søvn. Du er ved fuld bevidsthed, men din forestillingsevne og kreativitet er her særlig påvirkelig. Derfor er du i stand til at ”arbejde” med dit ubevidste og med hypnotisørens hjælp, kan du ændre den adfærd, som du føler uhensigtsmæssig. Det kan lade sig gøre, fordi følelser som ligger godt skjult i din underbevidsthed er den egentlige årsag til din adfærd. I hypnosen har du fortsat din frie vilje og kan til enhver tid gå ud af hypnosen igen.

Hvordan foregår det?

En hypnotisk seance starter med et interview, hvor vi først taler om det, som du vil have ændret. Det er en grundig samtale, hvor vi sammen forsøger at afdække hele emnet, som der hæmmer dig og du gerne vil ændre på. Du vil få forklaring på, hvordan selve hypnosen vil foregå og få svar på de spørgsmål, som du har omkring en hypnosebehandling. Hvis der er områder, som du fx ikke ønsker at komme ind på under hypnosen, står det dig frit for.

Hvor lang tid tager det?

En behandling varer fra ca. 1 til 1½ time. De fleste behandlinger klares typisk over 2-3 seancer, og du vil ofte mærke en stor forskel allerede efter den første seance.

Kvalitet og etik.

Det er vigtigt for et godt og varigt behandlingsresultat, at din hypnotisør har den bedste faglige og professionelle baggrund.
Jeg er certificeret gennem NGH Danmark.