OrtoBioNomi

OrtoBioNomi er en naturlig måde at korrigere tilstande i kroppen, der forårsager smerter og ubehag. Behandlingen foregår med lette og bløde tryk og bevægelser, der fører til øget velvære.
OrtoBioNomi betyder læren om den rigtige bevægelse – ”Orto” betyder korrektion, ”Bio” betyder liv og ”Nomi” betyder lov/lære.
Med bløde bevægelser, lette tryk i afslappede bevægelser søger vi sammen den smertefri og stressfri position. Sammen arbejder vi MED bevægelsen, der hjælper med at fremskynde kroppens naturlige helingsproces.  Vi arbejder MED kroppens naturlige bevægelsesmønstre – IKKE IMOD.
Kroppen tvinges ikke til manipulation eller udstrækning, men den får sin egen chance for at rette sig selv og finde tilbage til det naturlige bevægelsesmønster.
Når der er en ubalance eller forstyrrelse i bevægeapparatet, skaber det en blokering, der igen forårsager smerter et sted i kroppen. Når du bevæger eller ændrer positionen på leddet eller i musklerne med en let komprimering, bliver der åbnet for det naturlige kredsløb og blokeringen kan give slip.
Ganske som vandet, der strømmer, hvor der er mindst modstand – sådan har vores kroppe det også.