Slankekursus

VÆGTTAB – NOGET AT TÆNKE OVER…

DU FÅR HJÆLP TIL MÅLSÆTNING – MOTIVATION – MOTION
TIL DIT EGET VARIGE VÆGTTAB

Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens vejledning om vægttab, får du inspiration til at ændre vaner og måden at tænke på din kost. Ud fra betragtningen om, at ”alt er tilladt” bare du tænker over, hvilken betydning kosten har for din krop, finder du din egen vej til vægttabet.

Almindelig viden og sund fornuft fortæller, at man kan tabe sig med kostændringer og motion. Vi ved også, at det kan være svært at holde den nye vægt og du har måske tabt dig før. Og selvom du i spejlet godt kunne se, at du havde tabt dig, så følte du dig måske inde i hovedet fortsat som ”den tykke”, og så er kiloene kommet retur til dig – måske med renter.

Vægtproblemer handler nemlig ikke kun om mad.

Du har et ønske om at tabe dig og kontrollere din vægt. I bund og grund ved du nok også godt, hvad der skal til – det er ”bare” svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Derfor handler kurset ikke om kost og opskrifter, men mest om ændring af vaner og fokus.
Her får du et tilbud om hjælp til at tabe dig på en god måde og ikke mindst med stor sandsynlighed for et varigt vægttab, hvis du vælger det… og du bliver udviklet på det personlige plan som en gevinst oveni.
Vi lægger nemlig rigtig meget vægt på den personlige udvikling, idet vægttabet ikke kun kommer på baggrund af kost og motion. Vi kommer naturligvis til at tale om kost og sammensætningen af den – du vil dog opleve, at vi arbejder mere på det mentale plan end med kontrol af din kost.
Og det gør vi uden løftede pegefingre, kun god hjælp og støtte, så du får sat gang i en fantastisk proces. En fantastisk proces, fordi du netop får det mentale plan med til at hjælpe dig selv til et varigt vægttab.
Du kommer simpelthen til at passe på dig selv på en ny og meget bedre måde.

Dette får du:

  • Kursus
  • Halv times individuel opfølgning indenfor 1 måned efter kursus
  • Individuel fortrolig vejning på analysevægt, hvor der måles bl.a. muskelmasse, væske- og fedtprocent, body-age m.m.
  • Din egen bog med tips, råd og din planlægning/opfølgning